It's all about Kungsträdgården

Mötte upp tjejerna på Kungsträdgården, vi drog till TGI fridays. Vi hade egentligen tänkt att grilla och sitta vid någon strand men vi alla var fullt upptagna för att hinna ordna sakerna till grillen så vi fick skippa det. Det kommer flera gånger. 
Servicen på TGI fridays kungsträdgården var förvånansvärt dåligt. Det tog väldig lång tid innan vi fick beställa. Väl när vi hade beställt så kom huvudrätterna men förrätterna hade inte kommit än (?). Så vi valde att stryka det från beställningen, vad är meningen med att äta förrätterna efter huvudrätterna, finns ju en anledning till att det heter "för"-rätter. Haha! Vi alla hade beställt 4 pepsi max men 3 st lyckades de servera och den fjärde? Jo den kom efter vi hade sagt till tre gånger. Skrattretande, men jag vart genuint chockad över deras service. 
Hursom vi lät inte det dra ner så mycket på vår humör, därefter satte vi vid trapporna på kungsan, drack kaffe (inte jag, hatar det) och åt glass.
Äntligen fick Eden sin sena födelsedagsväska från DKNY som vi har väntat på att ge. Den har liksom legat och samlat på sig damm sen i mars men ibland är det svårt att alltid få ihop alla 4 samtidigt. Vi alla fyra var faktiskt samlade tillsammans idag efter 2 månader, too long time !!!
Det roligaste var att från ingenstans kom en man och satte sig precis bredvid mig och åt sin glass. Jag hann tänka snabbt, vad håller han på med och när jag vände mig om så ser jag att det är min svåger. Haha! Syrran och Aviana var bakom. Vi hann prata och kramas lite innan vi gick vidare hemåt. 
Nu ska jag ta det lugnt sista timmarna innan jag går och lägger mig. Behöver te och ingefära, förkylningen börjar ta över. Har ej råd att bli sjuk nu :(
 
//xoxo Asia ♥

Kommentera här: